Trekking cipele URAL

Proizvodjač:

7,290.00 RSD
admin
Udobna, lagana i veoma otporna treking cipela Ural omogućava nesmetano kretanje i po najnepristupačnijim terenima zahvaljujući specijalno dizajniranom đonu. Kožno gornjište u kombinaciji sa Gri Air postavom čini ovu cipelu udobnom i pogodnom za dugo nošenje.
Šifra proizvoda: 14509D5G36 Kategorije: ,

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj artikl

Be the first to review “Trekking cipele URAL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dodatne informacije

  • Nema dodatnih informacija

Quick Comparison

SettingsTrekking cipele URAL removeZaštitna sandala, Ario S1 removeZaštitne cipele Mustang Grey S3, duboke removeZaštitne cipele ICEBERG S1P, plitke removeZaštitne cipele, Intruder S3 removeRukavice PU Carbon remove
Slika
Šifra artikla14509D5G36AR5351360535819136700609C463605359600390899535037
Rating
Cena7,290.00 RSD7,450.00 RSD5,690.00 RSD8,190.00 RSD6,900.00 RSD259.00 RSD
Stock
Availability
Dodaj u korpu

Opis
Udobna, lagana i veoma otporna treking cipela Ural omogućava nesmetano kretanje i po najnepristupačnijim terenima zahvaljujući specijalno dizajniranom đonu. Kožno gornjište u kombinaciji sa Gri Air postavom čini ovu cipelu udobnom i pogodnom za dugo nošenje.
Zaštitna sandala Ario nivoa zaštite S1 je napravljena od izuzetno otpornog i laganog mikrofibera sa otvorima za povećanu prozračnost. Postavljena je CLIMAX postavom sa 3D strukturom za neograničenu cirkulacju vazduha. Ima AIRNERGY anatomski uložak sa mekanom memorijskom penom i specialnom strukturom koja omogućava koži stopala da diše. Zaštitna kapa je napravljena od komozita, ekstra široka - komotna i obezbeđuje dovoljno prostora za prste. Đon je napravljen od dvoslojnog poliuretana RAPID PU.2D izuetne lakoće koji štedi energiju. Antistatik je, protivklizni i ima shok apsorber u predelu pete. Težina 450g po komadu za broj 42 EN ISO 20345
Zaštitna cipela Mustang Grey S3 stepena zaštite je potpunosti izrađena od crne vodoodbojne kože. Zaštitna kapica štiti prste od mehaničkih povreda a kevlarski međuđon od proboja stranih tela. Unutrašnja postava 3D tekstil AIR ACTIVE omogućava disanje kože i povećava komfor u toku nošenja. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost. Dvoslojni poliuretanski đon otporan na abraziju i proklizavanje sa shock apsorberom u predelu pete pružaju potpunu udobnost nošenja. Poseduje reflektujuće detalje za bolju vidljivost. Cipela ne sadrži metalne delove u potpunosti je METAL FREE.
Iceberg je patika S1P nivoa zaštite, modernog dizajna i atraktivnih boja. Gornji deo je izuzetno otporan na kidanje i habanje, a istovremeno i veoma prozračan zahvaljujući 3D Air Active postavi. Total Grip đon čiji je donji sloj izrađen od gume osigurava veći otpor na klizavim površinama.
Zaštitna cipela, nivoa S3. Ima dvostruki poliuretanski đon sa kevlarskim međuđonom i kompozitnom zaštitnom kapom. Gornji deo cipele je urađen od mikrofibera. Proizvedeno u Italiji i postoji samo duboki model.
Rukavice bez šavova od najlona i karbonskih vlakana sa slojem poliuretana na vrhovima prstiju. Sprečavaju pojavu elektrostatičkog pražnjenja. Imaju elastiču manžetnu. Pružaju odličan osećaj dodira i izuzetno su otporne na abraziju i cepanje.
Sadržaj
Stepen Zaštite S1P
Međuđon kevlarski
Kapa Fiberglass
Đon dvoslojni: PU + guma
Gornji Deo Cipele kombinacija kože i antiabrazivnog tekstila
Weight
Dimenzije------
Additional information