Rukavice Uni Blue

Proizvodjač:

129.00 RSD
admin
Jednostavna pletena bešavna rukavica, proizvedena od debljeg poliestera, presvučene tanjim slojem glatkog lateksa na dlanu.
Šifra proizvoda: 58994510 Kategorije: ,

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj artikl

Be the first to review “Rukavice Uni Blue”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dodatne informacije

  • Nema dodatnih informacija

Quick Comparison

SettingsRukavice Uni Blue removeZaštitne cipele Solano S3, duboke removeZaštitne cipele, Intruder S3 removeJednokratne Vinilne rukavice, transparentne removeZaštitne cipele Mustang Grey S3, duboke removeBezbenosna cipela RUSH S3 remove
Slika
Šifra artikla589945100535707036053596003918996705290535819136
Rating
Cena129.00 RSD7,000.00 RSD6,900.00 RSD72.00 RSD5,690.00 RSD8,590.00 RSD
Stock
Availability
Dodaj u korpu

Opis
Jednostavna pletena bešavna rukavica, proizvedena od debljeg poliestera, presvučene tanjim slojem glatkog lateksa na dlanu.
Zaštitna cipela Solano S3 stepena zaštite je izrađena od kombinacije paropropusnog tekstila i prevrnute goveđe kože koja je vododbojna. Tekstilna postava je paropropusna i otporna na abrayiju i poseduje zamenljivi antistatik uložak. Takođe ima i reflektujuće detalje, kompozitnu kapu i kevlarski međuđon za zaštitu od proboja stranih tela. Ova cipela je 100% METAL FREE (ne sadrži metalne delove). Protivklizni antistatik đon dvostruke gustine proizveden je od poliuretana i otporan je na naftu i ulja. Ima šok apsorber u predelu pete za dodatnu udobnost nošenja.
Zaštitna cipela, nivoa S3. Ima dvostruki poliuretanski đon sa kevlarskim međuđonom i kompozitnom zaštitnom kapom. Gornji deo cipele je urađen od mikrofibera. Proizvedeno u Italiji i postoji samo duboki model.
Ne sadrže puder i lateks, mogu biti nošene sa obe strane. Izdržljive, sa dobrom mehaničkom otpornošću i visokom elastičnošću. Praktičan dozator – pakovanje 100 kom. Težina: M 4,5g. Namena: Bojenje, poliranje, hemijska industrija, električna industrija, čišćenje, održavanje, (auto industrija, poljoprivreda).
Zaštitna cipela Mustang Grey S3 stepena zaštite je potpunosti izrađena od crne vodoodbojne kože. Zaštitna kapica štiti prste od mehaničkih povreda a kevlarski međuđon od proboja stranih tela. Unutrašnja postava 3D tekstil AIR ACTIVE omogućava disanje kože i povećava komfor u toku nošenja. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost. Dvoslojni poliuretanski đon otporan na abraziju i proklizavanje sa shock apsorberom u predelu pete pružaju potpunu udobnost nošenja. Poseduje reflektujuće detalje za bolju vidljivost. Cipela ne sadrži metalne delove u potpunosti je METAL FREE.
Postava Paropropusni 3D tekstil
Uložak anatomski/može se vaditi i menjati
Đon dvoslojni: PU + guma
Kapa kompozitna
Sadržaj
Weight
Dimenzije------
Additional information