Prazna korpa

Kada ste već registrovani, molimo Vas da se prijavite ovde direktno

Isporučiti
Za adresu isporuke koristiti adresu kao za naplatu
Dodaj/Izmeni adresu za isporuku
Ime Šifra Cena Količina / Ažuriraj Porez Popust Ukupno
 
Ukupna cena proizvoda
Niste izabrali način isporuke
Molimo izaberite način isporuke


 
 
Ukupno:
0,00 Дин.
0,00 Дин.
Napomene i posebni zahtevi
Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

           Dobrodošli! Hvala Vam što ste posetili naš internet portal. Pre kupovine, porudžbine ili prijavljivanja na MN Haus stranicu, potrebno je pročitati i razumeti naše uslove korišćenja i politiku privatnosti. Svakom porudžbinom ili prijavom na sajt, smatra se da ste pročitali i razumeli uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa našim uslovima korišćenja, ili su oni za Vas iz bilo kojeg razloga neprihvatljivi, nemojte koristiti naš veb-portal. Sve predloge, molbe, zahteve i pitanja možete nam poslati na mejl adresu, koja se nalazi na dnu početne stranice našeg web-portala, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.

            Mnhaus.rs poseduje autorska prava za sav sadržaj koji se nalazi na sajtu. Svako neovlašćeno korišćenje podataka sa našeg portala, smatra se kršenjem autorskih prava i kažnjivo je zakonom. Garantujemo da su svi navedeni podaci o proizvodima tačni i precizni. Ukoliko ipak dođe do nekih netačnosti vezanih za naručene proizvode, bićete kontaktirani putem telefona i putem e-mail-a, koje ste nam naveli u Vašoj prijavi na naš portal. MN Haus zadržava pravo izmene i ažuriranja podataka o proizvodima na nivou od 48h.

            Svi podaci koje nam budete ostavili u svojoj prijavi na naš portal su bezbedni. Koristiće se samo u svrhu vođenja evidencija vezanih za naš internet portal.

            Log podatke koje će sistem sam da preuzme biće korišćeni samo u svrhu poboljšanja naše usluge. Pratiće se: datum i vreme pristupa, URL adresa upućujuće web stranice, preuzeti podaci, obim prenosa, tip i verzija pretraživača, operativni sistem, IP adresa, domen provajdera...

              SERVIS I REKLAMACIJE

  • Firma „MN Haus“ je ovlašćeni serviser za celokupan asortiman „Würth“ Vršimo servis svih proizvoda kupljenih u našoj prodavnici ili na našem sajtu po unapred utvrđenoj ceni.

              Garancija

            „Würth“ proizvodi pod garancijom servisiraju se u našim prostorijama bez novčane naknade.

Ličnim dolaskom u našem maloprodajnom objektu, pozivom na broj telefona koji je naveden kao kontakt na web sajtu ili popunjavanjem „reklamacija“ formulara koji zatim saljete na našu email adresu, takođe navedenu na sajtu, izjavljujete reklamaciju radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti, garancije, pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka.

 Proizvod možete dostaviti lično ,da pošaljete kurirskom službom, brzom poštom ili post-ekspresom na našu adresu, uz račun/kopiju računa koji ste dobili pri kupovini. Period servisa zavisi od samog kvara/štete i dostupnosti neophodnih delova. Uspešno servisiran/novi proizvod šaljemo na Vašu adresu ili Vas obaveštavamo telefonom  kako bi mogli da preuzmete sam proizvod u našem maloprodajnom objektu.

            Sve troškove transporta proizvoda snosi kupac.

            Ostali proizvodi pod garancijom, po uspešnom prijemu reklamacije, šalju se direktno ovlašćenim servisima navedenim u sekciji „ovlašćeni servisi“ od strane samog kupca/mušterije. Firma „MN Haus“ ne garantuje uspešnost servisiranja ostalih proizvoda, kao ni period servisiranja i period isporuke popravljenog/novog proizvoda mušteriji.           

Pravo na reklamaciju i besplatno servisiranje od strane MN Haus-a potrošač gubi u slučaju neadekvatnog rukovanja uređajem i njegovim korišćenjem koje nije u skladu sa uputstvom za upotrebu, kao i u slučaju da su vršene bilo kakve popravke ili pokušaji popravke od strane neovlašćenih lica.

            Proizvode u kvaru i bez garancije možete dostaviti lično ,da pošaljete kurirskom službom, brzom poštom ili post-ekspresom na našu adresu, uz račun/kopiju računa koji ste dobili pri kupovini. ili ovlašćenim servisima. Ukoliko se šalje nama, troškove transporta plaća kupac. Servis proizvoda kojima je istekla/ukinuta garancija, naplaćuje se po proceni kvara/štete. „MN Haus“ zadržava pravo korigovanja cene u toku servisiranja. Skeniran, nefiskalni račun servisiranja se šalje elektroniskim putem na email adresu kupca, plaćanje se vrši uplatom na naš tekući račun Credit Agricole banke                   330-240000031002379-44, ili pouzećem, a fiskalni račun se dostavlja uz proizvod. Nakon izvršene uplate, proizvod šaljemo na Vašu adresu.

Vraćanje proizvoda je moguće u roku od 7 (nedelju dana) a pre slanja je neophodno kontaktirati nas, emailom ili pozivom na

Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni i, po mogućnosti, u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom (originalni račun, garantni list, uputstva, itd.) .

Kupac snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe

       NAČINI PLAĆANJA

  • Lično u prostorijama MN Haus-a (Strahinjića Bana 53, Leskovac)
  • Pouzećem
    (Plaćanje kuriru firme „Royal“ prilikom dostave željenog proizvoda.)
  • Uplatom na žiro-račun firme
    (Uplatu možete izvršiti u banci ili pošti. Svi podaci vezani za uplatu su navedeni žiro račun Credit Agricole banke 330-240000031002379-44)

       ISPORUKA

                                              Lično preuzimanje naručenog:
(Kupac naručuje preko našeg veb-portala, a lično dođe po naručenu robu.)
                                                  Slanje kurirskom službom
(„Royal“ kurirska služba Vam dostavlja robu na adresu koju ste naveli; ukoliko ste odabrali plaćanje pouzećem, plaćate kuriru cenu proizvoda. Ukoliko ste cenu proizvoda uplatili na naš tekući račun, kurir Vam dostavlja proizvod bez novčanih naknada. Troškove transporta snosi firma „MN Haus“, za iznos veći od 3000 RSD)